Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

joi, 2 februarie 2012

PRIMA MOŢIUNE PENTRU SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE VI!

Saint George City of Debate VI









SAINT GEORGE CITY OF DEBATE VI în curând...  

Mulţumim celor peste 70 de echipe din Bucureşti, Cluj, Buzău, Timişoara şi Sfântu Gheorghe care s-au înscris deja, ocupând integral hotelul Park şi o parte din internatul de la CNMV
În aşteptarea celorlalţi participanţi dornici să ajungă la SAINT GEORGE CITY OF DEBATE VI, vă anunţăm una dintre moţiunile pe care se va disputa între 2 şi 4 martie la Sfântu Gheorghe:

ACEST PARLAMENT AR ACORDA DREPT DE VOT CETĂŢENILOR ROMÂNI CARE AU ÎMPLINIT 16 ANI,


 După ultimele luni cu două evenimente naţionale - Central Open Bucureşti (decembrie 2011) şi PTA, Ploieşti (ianuarie 2012) - se anunţă o primăvară plină de evenimente, atât pe plan internaţional, cât şi naţional.
În aşteptarea competiţiilor Fiat Debate Open, în limba engleză, din aprilie şi a Racoviţă Open, de la sfârşitul lui martie, prima competiţie naţională care urmează este SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE VI (2-5 martie).

 Vă invităm să vă petreceţi primul sfârşit de săptămână din martie în mica şi primitoarea noastră comunitate, la Sfântu Gheorghe. În acest an suntem pregătiţi şi entuziasmaţi să găzduim 100 de echipe participante, o premieră la o competiţie din România! Mai mult, am pregătit câteva surprize care sperăm să facă memorabilă experienţa participanţilor.

 Precizăm ca multe detalii logistice precum programul, modalitatea de inscriere, taxele de participare etc. sunt deja anunţate pe blogul evenimentului www.saintgeorgedebate.blogspot.com, dar impărtăşim aici informaţii cheie:
  1. Echipa de conducere a turneului va anunţa cele două moţiuni pe 2 februarie, cu exact o luna înainte de începerea evenimentului.
 2. Echipa de tabulare a acestei ediţii va fi coordonată de Sergiu Scripcă, preşedinte ARDOR Banat şi de Ştefan Strilciuc, vicepreşedinte ARDOR Transilvania.


Bianca Dragomir, Director Turneu Saint George, City of Debate VI
Emil Mesaroş, Preşedinte ARDOR Transilvania
Mădălin Guruianu, Iniţiator şi Coordonator Proiect Saint George, City of Debate