Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

miercuri, 18 martie 2009

Yale Versus Babes Bolyai - The Way to Become a Great Debater

DIN NOU PE PRIMUL LOC!

ARDOR Transilvania a organizat între 14-17 martie la Cluj, “Yale Versus Babes Bolyai. The Way to Become a Great Debater”,

"Ai noştri tineri" au fost la înălţime. Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea, foştii campioni naţionali din Sfântu Gheorghe, acum studenţi, la Bucureşti şi la Londra, au participat la workshop-uri, dar şi la concursul de debate care a avut loc, concurs la care au mai participat încă 15 echipe din Cluj, Oradea, Sibiu şi Bucureşti.
.
..Ei bine, succesul lor a fost total:
- CÂŞTIGĂTORI PE ECHIPE şi
- LOCUL I INDIVIDUAL PENTRU BIANCA şi
- LOCUL AL II-LEA PENTRU RADU !

Felicitări! şi sperăm că veţi continua în felul acesta, mai ales din perspectiva unei participări viitoare, foarte probabile la Campionatele Europene din acest an de la Newcastle!

Eveniment adresat întregii comunităţi de dezbateri din România şi cu precădere, studenţilor şi profesorilor. În cadrul acestui eveniment organizat pe baza unui parteneriat între ARDOR Transilvania si Organizaţia Studenţilor Economişti, o echipă de traineri din cadrul Departamentului de Dezbateri si Comunicare al Yale University a efectuat o serie de cursuri,/workshop-uri şi a organizat un mini-turneu de dezbateri.



thx also to http://guruianu.blogspot.com/