Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

miercuri, 10 iunie 2009

Demisia! pam-pam!

Grosule, Tinerii Covăsneni asta ar vrea..
Tu să-ţi dai DEMISIA !!

Pe blogul bunului nostru prieten Mădălin puteţi vedea ce se întâmplă de câteva săptămâni în Covasna, în materie de tineret. Cu regrete şi dezamăgire profundă, subscriu la ceea ce Mădălin şi Emil spun despre tragicul zilei ce se încheie şi mă regăsesc în scrisoarea pe care cei doi o lansează.

În numele cercului de prieteni care participăm activ de ani de zile la acţiuni de voluntariat in slujba comunităţii Covăsnene şi a celorlalte organizaţii de Tineret din Covasna şi implicit a imaginii noastre de Tineri Covăsneni pot spune că suntem profund dezamăgiţi de modul în care se dă peste cap o construcţie la care se lucrează de ani buni şi la care am contribuit şi contribui în continuare şi eu! mai exact: TINERETUL COVĂSNEAN.


DEMISIA domnule Ciprian Grosu!

NU ne reprezinţi ca Tineri Covăsneni !
Tineri cu o vastă şi îndelungată implicare în viaţa publică!


..Implicare iniţiată şi exersată încă din primii ani de liceu !! şi care a luat proporţii din ce în ce mai mari în fiecare an, implicare prin care Noi Tinerii ne-am format din punct de vedere profesional, civic şi moral şi prin care am învăţat ce simbolizează Tineretul, puterea pe care o are şi adevăratele valori ale societăţii de azi! şi am renunţat la vechile mentalităţi ce ne subminează şi astăzi comunitatea!

Asta NU din raţiuni politice – sunt de acord cu numirea oricărei alte persoane din orice partid politic la conducerea acestei instituţii.

Moralitatea şi vasta Experienţă în Acţiunile comunitare de Tineret primează, fundamentate de Raţionalism şi Verticalitate, Tineretul Covăsnean asta preţuieşte şi de aceste lucruri are nevoie!!!


SEMNEZ petiţia pe care o lanseză Mădălin, şi cer DEMISIA Directorului numit astăzi la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Tineret.

Bine zici Naşule ! e plin show-biz-ul de Anti-Exemple !!