Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

luni, 1 aprilie 2013

„Poziţia copilului”, va fi proiectat la Sfântu Gheorghe!



VINERI 12 APRILIE, LA SFÂNTU GHEORGHE! 
Evenimentul anului din punct de vedere cinematografic!


Asociaţia de Tineret Ecou, în parteneriat cu Centrul de Cultură Arcuş, are onoarea să prezinte la Sfântu Gheorghe filmul anului, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat în acest an cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Vinerea viitoare, atmosfera de sărbătoare se mută la Sfântu Gheorghe. În Sala Mare a Teatrului Andrei Mureşanu ne vom bucura de un spectacol de gală cu membrii echipei "Poziția Copilului", unde va fi proiectat pelicula cu acelaşi nume care a stârnit furori anul acesta la Berlin.

Filmul va fi proiectat pe data de 12 aprilie, începând cu ora 21. După vizionare spectatorii vor putea dialoga cu echipa şi se vor bucura de sesiunea de autografe.


Suntem mai mult decât onoraţi că putem aduce la Sfântu Gheorghe cel mai apreciat film românesc din ultima perioadă şi, mai mult decât atât, pe protagoniştii care au stat la baza acestui reper din industria cinematografică din ţara noastră. Sperăm ca publicul covăsnean să aprecieze calitatea filmului care a produs o performanţă extraordinară la Berlin!”, a declarat Alexandru Ujvarosi, preşedintele Asociaţiei Ecou.

Distributie Poziţia copilului
Luminiţa GheorghiuLuminiţa GheorghiuCorneliaBogdan DumitracheBogdan DumitracheBarbuMimi BrănescuMimi BrănescuAgent Pricop
Florin ZamfirescuFlorin ZamfirescuAurelian FăgărăşanuVlad IvanovVlad IvanovDinu LaurenţiuIlinca GoiaIlinca GoiaCarmen
Adrian TitieniAdrian TitieniTraian AngheliuTania PopaTania PopaLuminiţa AngheliuNataşa RaabNataşa RaabOlga Cerchez