Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

joi, 3 noiembrie 2011

AURA CASTELLUM



COMUNICAT DE PRESĂ

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, începând de la ora 11, Centrul de Cultură Arcuș își deschide porţile publicului larg și organizează prima ediţie a evenimentului: 
”Aura Castellum”
- Audiţii camerale, promenadă de toamnă, degustări de vinuri și delicatese culinare.
Programul este compus dintr-o serie de 4 concerte camerale care îi au ca protagoniști pe violoncelistul Anton Niculescu, violoniștii Irina Movileanu și Valentin Șerban și pianiștii Ana Maria Negrea, Liliana Iacobescu, Galina Târnovski și Ambrus Sandor. Recitalurile camerale vor începe la ora 11, ultimul dintre ele fiind programat la ora 17.
  Pe parcursul întregii zile, în grădina castelului Szentkereszty vor fi organizate activităţi de recreere pentru publicul care ia parte la maratonul concertistic: degustări de delicatese din regiunile Bavaria (Germania), Provance (Franţa) și Laponia (Finlanda), degustări de vinuri de calitate superioară din podgoriile Jidvei (România) și Etyek(Ungaria), plimbări prin parcul domeniului și jocuri pentru copii.
”Dorim să creăm o atmosferă liniștită de toamnă. Aducem muzică foarte bună, avem grijă ca lumea să nu se plictisească și ne învârtim printre câteva gusturi occidentale și nordice. Vă mărturisesc că și eu voi găti și abia aștept ca prietenii mei să deguste supa laponă de somon pe care o voi prepara”, a declarat Kopacz Attila, organizatorul evenimentului.




Intrarea la concertele ”Aura Castellum” este gratuită, iar organizatorii pun la dispoziţia publicului autobuze din faţa teatrului la orele 10:30, 13:30 și 16:30. Ultimul autobuz va pleca de la Centrul de Cultură Arcuș la ora 18:00.