Folk You! pentru MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ,
Folk You! pentru VAMĂ,
Folk You! pentru spiritul liber,
Folk You! pentru frumuseţea fiinţei noastre!
Folk You! pentru demnitatea Rezistenţei noastre!

luni, 2 aprilie 2012

Earth Hour la Sfântu Gheorghe 2012




Sâmbătă seara, timp de mai bine de o oră, în Parcul Central din Sfântu Gheorghe peste 150 de oameni au cântat la lumina torţelor şi a lumânărilor, în cadrul programului mondial „Ora Pământului”. Alături de comunitatea din Sfântu Gheorghe, în cadrul seratei oferite de Asociaţia de Tineret ECOU, au cântat soprana Felicia Filip şi regizorul Cristian Mihăilescu.

Evenimentul a început la ora 20:30 când luminile din Parcul central au fost stinse, iar torţele şi lumânările aduse de participanţi au fost aprinse. În cele 60 de minute „de întuneric”, publicul, alături de organizatori, a cântat piese celebre precum „Vinovaţii fără vină”, „Ven Europa”, „Andrii Popa”, „A 67-ut” şi altele. Evenimentul a fost deschis de discursul maestrului Cristian Mihăilescu, acesta adresându-se tinerilor din Sfântu Gheorghe pe care îi consideră „cei mai frumoşi tineri ai tuturor timpurilor”. La eveniment au luat parte preşedinţii celor trei Consilii de elevi implicate în programul 3M: Kolumban Zenge (Mikes Kelemen), Xenia Bitai (Szekely Miko) şi Sorin Dandu (Mihai Viteazul).







Sfântu Gheorghe în Parcul Central, la lumina torţelor şi lumânărilor, ediţia Earth Hour 2012




sursa: http://www.covasnamedia.ro/beta/?p=30223


 În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni au stins luminile timp de o oră, cu ocazia unuia dintre cele mai mari evenimente de mediu din istorie. Felicitări şi tuturor echipelor regionale Let’s Do It şi WWF şi asociaţiilor din ţară care au organizat evenimente frumoase cu această ocazie!

Pentru un moment, n-a existat individ, interes, alergare sau stres şi am putut să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante, pe care le uităm în cursul zilelor obişnuite şi la cei de lângă noi. Earth Hour nu este un eveniment al naturii sau al stingerii luminii, Earth Hour este o sărbătoare a comunităţii.” a declarat Csibi Magor, directorul WWF-România.

Un gest simplu, din respect pentru Planetă! Am dat un exemplu că şi la noi se poate!